bord biopejs

I de kolde tider kan der ofte være rigtig meget brug for at varme hjemmet op. Det kender vi allesammen efterhånden alt for godt her i Danmark. Det er nemlig i det kolde nord, at der ofte er kolde måneder hele året rundt, og derfor er der også brug for at varme hjemmet op det meste af året. Nogle er dog ikke så glade for at have en større pejs stående, fordi det enten fylder for meget, eller fordi det er for omkostningsfuldt.

Der er dog en god løsning, som kan passe til de fleste og ind i alle hjem. Her er der tale om den mindre biopejs i bordmodel, som kan placeres de fleste steder. Den er ganske smart, da den er nem at have med at gøre, og så fylder den ikke særligt meget. Samtidigt med det så varme den rummet op på en ganske effektiv måde. Der er derfor rigtig god mulighed for at varme rummene op i de kolde tider med en bioethanol pejs. Det kan du læse mere om herunder.

 

En bord bioethanol pejs kan passe i alle rum

Det er ofte i stuen eller i et køkken-alrum, at man har brug for at varme rummet op. Det er her man befinder sig mest i hjemmet, og det er her, man er mest sammen som familie. Den smarte bioethanol bord pejs kan placeres på spisebordet eller på køkkenbordet, og så er den ganske effektiv.

Der findes mange forskellige varianter, og det er forskelligt, hvor lang tid de forskellige typer kan brænde. Det ligger dog for den typiske model mellem 1-3 timer, alt afhængig af hvor kraftig den er. Derudover er det meget nemt at fylde bioethanol på, og så sviner det jo knap så meget, som det gør med en almindelig brændeovn.

Den smarte bioethanol bord pejs kan stå forskellige steder i hjemmet, alt efter hvor der lige er behov for at blive varmet op. Den fås i pænt design, der kan passe ind i det typiske skandinaviske hjem. Derudover er den også ganske smart og fleksibel, da man hurtigt kan fjerne den og gemme den væk, hvis man gerne vil det. Det kan jo være, at man får gæster på besøg, og at den ikke lige passer ind i indretningen den dag, og så kan man hurtigt sætte den tilbage på spisebordet, eller hvor den normalt står, når man har lyst.