Dildo guide

Du har sikkert hørt det før: at en dildo er din bedste ven. Det er bare ikke altid folk tænker det samme når man siger ordet. Faktisk dækker det i det danske sprog over rigtig mange ting. En Dildo er for mange kvinder noget man bruger vaginalt og eller som klitoris vibrator.

Det er ikke helt korrekt. Faktisk er det en fallosformet attrap – Altså en der ligner en penis og helt uden nogle former for vibrator.

Det er jo lidt kedeligt så vi går efter den mere dækkende betegnelse – nemlig næsten alt aflangt sexlegetøj – dog uden vibrator. Her er det din nye ven eller rettere venner kommer ind for nu har du pludselig et hav af muligheder.

At finde den rigtige Dildo til dig selv er ikke så svært som du måske skulle tro. På siden lovebuddy.dk under dildo, finder du alt inden for området. Faktisk kan du vælge i mellem følgende former for en dildo.

  • Med sugekop
  • Dobbelt
  • G-Punkt
  • Glas
  • Realistisk
  • Silikone
  • Stål
  • Store Kæmpe
  • Strap-On

 

bedste dildo

Der findes mange dildoer

Som du kan se så findes der et hav af forskellige muligheder for dig. Det første du skal beslutte dig for er hvilken type du gerne vil have. Det gode er at de alle kan tåle at blive våde og altså bruges i badet.

Stadig er der forskellige muligheder og steder hvor de er mere eller mindre anvendelige. F.eks. tager man ikke Ståldildoen med i lufthavnen med mindre du har til agt at lave en scene af de lidt mere humoristiske – for dine medpassagerer. Til gengæld er den perfekt til leg med partner eller alene. Den kan nemlig både afkøles og opvarmes og giver ligesom glas versionen en helt ny måde at lege på – Zero Friction. Glas og stål er så glat at du ikke behøver glidecreme eller lign.

Så er der de dobbelte der er helt perfekt hvis du skal dele med en veninde. Nogle af dem er så lange at de kan bøjes og bruges begge steder samtidig.

dildo billig

Realistisk dildo – Det skal du vide

De realistiske er i dag så gode at de næsten overgår virkeligheden og flere og flere mænd føler sig truet af dem. Dels er de større, står flottere og hænger ikke med hovedet efter 10 minutter. Hvis du har en usikker kæreste eller mand så køb ikke denne.

Det samme gælder de store kæmper dildoer. Det er noget der kan tage pusten fra enhver mand, da de jo generelt render rundt med 15-18 cm når de er glade for at se dig. Blandt kæmperne kan du nemt finde noget på 40 og 50cm i længden og 20-25 cm i diameter. Så kan du lide følelsen af fyldt og han ikke er sart så er de noget for dig.

De sidste jeg vil fortælle er strap-on. Mange tror at det alene er mellem piger og det er jo frækt nok i sig selv, men faktisk er de også beregnet til at bytte roller, så det er manden der ligger på knæ og får en tur af fruen. Det er faktisk blandt par noget af det mest købte sexlegetøj.