Er du også en stor naturelsker, og elsker du at bruge din tid i det fri? Så er denne artikel den helt rigtige for dig. Her kommer der nemlig en række fifs til, hvordan du kan komme til at nyde naturen noget mere. Læs med og bliv inspireret.

Tag på trekking i den danske natur

Der er mange smukke natursteder i Danmark, som man kan besøge. Hvis du vil have det fulde ud af naturen i Danmark, så bør du tage på en trekkingtur, hvor du overnatter i det fri. Du behøves selvfølgelig ikke at sove på bunden i skoven, der er masser af shelters rundt omkring i Danmark, som man enten kan booke eller tage.

Når du skal på trekking, så kræver det naturligvis, at du har det rigtige udstyr. Du skal have et par gode støvler, en god rygsæk, som ikke vejer meget, men hvor der stadig kan være meget i – og som selvfølgelig sidder godt på ryggen.

Du skal også have en trangia, du kan lave mad på og en sovepose, du kan sove i. Det kræver altså en lille smule forberedelse, men når du først er afsted på turen, så kommer det til at være det hele værd. Og en kop kaffe kommer aldrig til at smage så godt, som når du lige er vågnet op fra shelteret og varmer kaffen på tragiaen.

God dækning

Selvom man er ude i naturen, så er det rart at have forbindelse til den rigtige verden. Det er også smart, hvis man f.eks. er faret vild og har brug for at bruge en GPS, eller hvis man kommer til skade og har brug for at ringe efter hjælp.

Du skal have det bedste mobilnetværk, når du er langt væk, eller kan du ikke være sikker på, at der er god dækning, og det er vigtigt!

Mangler du penge til din trekking?

Som du kan læse dig frem til, er det altså ikke helt gratis at tage på en trekkingtur. Der er en del udstyr, man skal have, og det kan komme til at blive en smule dyrt.

Til gengæld er meget af udstyret noget, du kan have for evigt, så det er ikke så slemt at bruge penge på. Hvis du mangler penge, så kan du altid tage et af de nye kviklån.

Her får du hurtigt penge mellem hænderne, og så går der ikke lang tid, før du kan nyde naturen.