Vandingsbalancen er essentiel for at holde blomster og planter i vækst. Både planter i have og drivhus kan nyde godt af ikke at tørre ud – og faktisk er det fuldt ud muligt at vande dine planter, selvom du ikke er hjemme! Du skal blot erhverve de rette kapilærkasser.

De kan nemlig indeholde kæmpestore mængder af vand – oftest helt op til 40 liter – som planterne har adgang til i lang tid. Det er selvvandingskasser, som plantejorden er i kontakt med og vedvarende hydreres af. Det er de grønne fingres alfa omega at opsætte et optimalt selvvandingssystem.

Effektive og billige kapilærkasser

Det bedste er, at du ikke skal bruge en formue på at installere et effektivt vandingssystem. Til en lav pris findes kapilærkasser i god kvalitet. Prøv dit storcenter, plante- eller byggemarked i dag – find eksempelvis en god kapilærkasse i Bauhaus. Men jo større dit grønne område eller drivhus er, jo flere kasser har du selvfølgelig brug for.

Lån penge nemt, og gør en god investering i et vandingssystem i dag. Måske har økonomien brug for et boost, så du kan udleve dit haveliv. Find et lån og lån penge idag, og lad ikke din økonomi diktere dine planters vækst og liv. Det kommer dig til gode i det lange løb.

Især grøntsager har brug for masser af vand rettidigt, og kapilærkasser kan sørge for, at de får hvad de behøver – også mens du ikke er hjemme. Kasserne er dermed en oplagt løsning for dig, som sælger grøntsager eller dyrker til eget forbrug.

Der er forskel på agurker og vindruer

Hvor ofte en kapilærkasse skal fyldes, kommer an på, hvad du gror. Dyrker du agurk og tomat i drivhus, har de brug for meget vand, og vil typisk gerne have fyldt deres kasser med frisk vand efter en uges tid. Holder du derimod blomster i en dansk have, har blomsterne med det rette selvvandingssystem vand nok til en hel sæson.

Læs mere om forskellige typer kapilærkasser og hvordan, du bruger dem, og køb en kapilærkasse Bauhaus.  Der findes store og små kasser, og det er vigtigt, at planterne plantes i den rette størrelse.

Det er nemt at sætte sig ind i, og absolut dét værd for dig, der vil blive bedre til at passe på dine blomster og grøntsager. Og er du bekymret for, hvordan sådan en kasse tager sig ud? Så frygt ej, der er smarte kapilærkasser at finde.