Hvad er det perfekt outfit?  

Det perfekte outfit kan være så mange forskellige ting, da det hele afhænger af flere forskellige faktorer for det enkle individ. Først og fremmest kommer det hele an på situationen, da ens påklædning tit og ofte afspejles af hvilken begivenhed man skal til. Hvis vi skal se på mit eget eksempel, så er jeg på jagt efter det perfekte outfit til mit eget bryllup, men faktisk er der ikke så mange valgmuligheder inden for dette emne, da alle forventer et klassisk jakkesæt med slips og slipsnål. Men hvis man skal i byen, og man gerne vil have en passende påklædning, så kan der lige pludseligt være mange flere muligheder. Her kan der være mange flere passende muligheder, hvor man eksempelvis kan være iført fine bukser og en t-shirt eller måske en god skjorte.  

 

Jagten på det perfekt jakkesæt til brylluppet 

Men hvis man skal have det perfekte jakkesæt til ens bryllup, hvor starter man så denne rejse? Det hele begynder med at man finder et jakkesæt i den rigtige størrelse samt det rigtige materiale, eftersom komfort og pasform er altafgørende for ens outfit. I begyndelsen gik jeg under den antagelse at man blot skulle finde et simpelt og billigt jakkesæt fra en tilfældig butik, men denne tanke blev hurtigt smidt ud ad vinduet, da man simpelthen ikke finder den rette kvalitet i disse typer butikker. Man kan naturligvis finde et godt jakkesæt, som kan være tilstrækkeligt til en fødselsdag eller en bytur, men hvis man ønsker et kvalitetsjakkesæt til ens bryllup og andre festlige begivenheder i fremtiden, så skal man investere tid og penge i at finde det rette jakkesæt hos en skrædder. Nøgleordet her må være skræddersyet efter din tanker vedrørende design, materialer og pasform.   

 

Hvilke accessories skal der bruges til mit outfit? 

Man skal selvfølgelig også have det rette accessory til ens outfit. Eksempelvis skal jeg have det helt rette slips til mit jakkesæt, da mit outfit ikke vil være fuldendt uden dette. Når det kommer til slips, så skal man have et slips i den rigtige farve og materialer. Hvis man går efter en sikker vinder, kan man altid være et slips i sort af silke, da dette går perfekt til hvide skjorter.