Har du brug for en au pair? Det kan være svært at finde den rette person. Du har mange variabler, som du skal overveje, før du lægger dig fast på en kandidat, f.eks. køn, nationalitet og om vedkommende er villig til at bo sammen med din familie eller ej. Hjemmesiden aufini.com har i årevis hjulpet familier i hele Danmark med at finde deres perfekte match!

Hvad er en au pair?

En au pair er en ung person, der rejser til et andet land for at bo hos en familie og hjælpe med at passe deres børn. De er typisk mellem 18-26 år, afhængigt af landets regler. Nogle au pairs er også ældre, hvor de kan tjene penge som au pair og sende penge hjem sin familie i hjemlandet.

Hvorfor bruge en au pair?

Der er mange grunde til, at familier kan vælge at have en au pair. Måske vil du leder efter en person, der kan hjælpe dig med børnepasning, så du kan fortsætte med at arbejde, eller måske vil du gerne have et par ekstra hænder i huset. En au pair kan også være en kulturel udveksling for din familie og dine børn – de kan lære nye ting af deres au pair og samtidig lære dem om deres egen kultur!

Besøg Aufini.com

På denne side kan du finde din nye au pair. Det er en international hjemmeside på dansk, hvor du kan søge efter au pair, og hvis du har prioriteringer til at finde den rette, så er det også muligt. Du kan selv vælge, om din au pair skal være en kvinde eller mand. Du kan vælge, hvilken aldersgruppe du finder passede. Måske du ønsker en au par der har flere års erfaring, så kan du også specifikt vælge den rette ud fra det. Når du så trykker søg, så kan du se flere forskellige mennesker fra hele verden, som matcher dine forventninger.