Er du lige flyttet til København? Eller trænger din bolig til at blive frisket op? Så får du brug for nye gardiner. Det kan hurtigt blive en besværlig proces, når du gerne vil have nye gardiner til din bolig. Du skal først måle op, du skal udvælge materiale, mønster og farve. 

Derfor er Gardinbus København en fantastisk idé. Det er en bus, der kører ud til dig. Her vil det kompetente personale måle din bolig op, så du får gardiner, der passer perfekt ind i dit hjem. Personalet kan også vejlede dig om både materiale, farver og mønster. På den måde er du garanteret gardiner, der harmonerer med din boligs indretningsstil. Det er nemt og bekvemt.

Få også hjælp til montering

Én ting er at udvælge de rette gardiner, en helt anden ting er at hænge dem op. Heldigvis kan Gardinbus København også hjælpe dig med monteringen af dine nye, fine gardiner. Du aftaler blot en dag med personalet, så kører de ud og sætter dine gardiner op. Det er uden tvivl den nemmeste måde at købe gardiner på.

Hvilken slags gardiner skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige slags gardiner og persienner. Hvilken slags du bør vælge, kommer an på flere faktorer. Blandt andet indretningsstilen i din bolig, lysindfaldet gennem vinduer og så naturligvis din personlige præference. Da der er så mange valgmuligheder, er det let at blive overvældet og usikker. Her kan Gardinbus Københavns erfarne personale vejlede dig bedst muligt, så du ender med de helt rigtige gardiner.

Hvad koster et besøg?

Måske tror du, at det må være dyrt med et besøg fra en gardinbus, men det kunne ikke være mere forkert. For det første er besøget uforpligtende og gratis. Hos Gardinbus København tror de nemlig på, at du ikke skal betale for en vare, som du ikke har modtaget.

Derudover har firmaet både tilfredshedsgaranti og prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder gardinerne København et andet sted til en billigere pris, vil Gardinbus København matche denne pris.

Tilfredshedsgarantien betyder, at personalet ikke forlader din bolig, før du selv er tilfreds med monteringen af dine nye gardiner. Du skal altså ikke frygte, at dine gardiner bare bliver kastet ind. De vil i stedet blive omhyggeligt sat op, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. 

Hvilken slags gardiner har de?

Hos Gardinbus København forhandler de alle slags gardiner og persienner. Alle vinduesforhængene er af høj kvalitet. Det giver dig nemlig et resultat, der er både pænere og holdbart i mange år fremadrettet.

Derfor skal du vælge denne løsning

Når du vælger at få bussen med gardiner ud til dig, får du en komplet løsning. Bussen kommer hjem til dig, hvor personalet måler op. De har også forskellige prøver med, hvis du gerne vil se, hvordan en given farve eller et specifikt mønster passer til din bolig. Det gør udvælgelsesprocessen væsentligt nemmere.

Bussens personale monterer også gardinerne for dig. Det gør hele processen meget nemmere for dig.