anal sex

Et buttplug er på mange mulige måder et rigtig godt værktøj til at komme i gang med anal stimulation, og dermed at kunne forsøge sig af med nået du muligvis ikke har prøvet før. Vi vil inden vi fortsætter indlægget kommentere på, at man på lovebuddy.dk faktisk finder nogle rigtig gode indlæg omkring dette, hvor der tilbydes de absolut bedste produkter på markedet.

Anal plugs og anal orgasmer under analsex

De laver først og fremmest research på hvilke der er de bedste, og det gøres kort og godt ved at teste dem på sig selv, og dette er egentligt et gennemgående tema på denne side, for ikke nok med at de virkelig teste forskellige produkter, så gør de det A) på rigtig mange produkter og B) skriver deres helt ærlige anmeldelse, og derfor vil du virkelig blive peget i den rigtige retning.

anal forberedelse til samleje i numsen med buttplugs

Det er en side, jeg selv bruger utroligt meget når jeg er i tvivl om enkelte produkter eller bare har generelle spørgsmål indenfor den erotiske verden, jeg er af den opfattelse at hvis man skal lærer sin krop rigtig godt at kende, så er sexlegetøj i form af for eksempelvis et butt plug en rigtig god vej.

Analsex med anal plugs og klargøring til det

Et buttplug er nemlig en måde som både kvinder og mænd kan stimulere deres g-punkt. Mange kvinder bruger faktisk også et buttplug inden de for første gang skal prøve analsex hvorimod andre bruger det som supplement under sex, for som man vil opleve som kvinde, så får man de bedste orgasmer ved, at blive dobbelt penetreret det kaldes eftersigende indenfor fagverden for en multi orgasme, og er nået som ikke bare skulle være dejlig – men simpelthen helt fantastisk.

Samleje i røven

Mænd kan bruge et butt plug som supplement til eksempelvis onani, hvor det ligeledes vil føles helt perfekt med stimulation af ens g-punkt. Hjemmesiden anbefaler, at man køber buttplugs med vibrator da du på den måde vil få en klart bedre stimulation og dermed oplevelse med det at have et buttplug, og man kan selvfølgelig argumentere for, at du bare kan slukke for vibrationsmuligheden såfremt du ønsker at bruge den uden.

Anal orgasmer

Alle buttplug med eller uden vibrator er super nemme at anvende, og er uden tvivl nået du vil blive glad for – for på den måde får du en rigtig god indgangsvinkel til det at bruge legetøj, og hvem vil gå glip af en fantastisk orgasme mand som kvinde?

strutter med numsen inden anal sex

Vi har faktisk oplevet at et buttplug mange gange anvendes fast i forspillet, for der er vitterligt ikke nået mere sexet end du som mand eller kvinde kan styre sådan en lille sag op i din partner – det er en utrolig intens og lækker fornemmelse for begge. For det at give sin partner så meget nydelse, er faktisk super lækkert – på den måde ved man, at man gør noget dejlig for personen, og det er bare godt når man elsker hinanden.

Hvad kan man putte i numsen

Buttplug kan købes i mange forskellige størrelser og modeller, så alt afhængigt af om man vil starte mere stille og roligt, eller om man vil ud i en lidt vildere model til anal sex, så er der mulighed for begge ting.

Det er egentligt bare at prøve sig frem, for på den måde at finde det produkt man synes mest om.

anal samleje

Heldigvis er disse produkter ikke de absolut dyreste i klassen, så du vil med sikkerhed finde et som du synes meget om, og som du vil elske.

Vi håber du vil give deres virkelig flotte side et kig, for vi er overbeviste om, at du vil finde et eller andet, som du kan bruge til nået.

Kilder til emnerne:

Om hvordan man opnår anal orgasme: https://eroti.dk/saadan-opnaar-du-en-anal-orgasme/

Information omkring anal plugs: https://eroti.dk/analplug-anmeldelse-test-bedste-anal-plug/

Information omrking buttplugs: https://eroti.dk/buttplug-komplet-guide/

Klargøring og forberedelse til analsex: https://eroti.dk/forberedelse-og-klargoering-til-analsex-klar-parat-start-anal/