Det er vigtigt at holde børnene beskæftiget, så de ikke kommer på nogle unoder. I denne artikel får du nogle gode råd til, hvad du netop kan sætte børnene til, så de opfører sig ordentligt resten af dagen.

Læg hovederne i blød

Det kan være en rigtig god ide at give børnene nogle udfordringer, så hovederne kommer til at sættes lidt i blød. Du kan for eksempel tage et kig på de sjoveste gåder for børn og bede dem om at løse disse. Hvis børnene bliver sat til sådan en opgave, så kan de hurtigt få en masse tid til at gå på det.

Det kan for eksempel være helt oplagt at bede dem om at løse sådan en gåde, imens man sidder i bilen og skal ned sydpå. Under sådanne perioder kan børn ofte blive meget urolige, fordi de ikke har så meget at give sig til. Men hvis du giver dem nogle goder, så kan de sagtens få en masse tid til at gå med dette.

Hvis du beder dem om at løse disse gåder sammen, så kan det også styrke deres sammenhold. Bed dem for eksempel om at snakke omkring løsningen på disse gåder, imens de sidder i bilen.

Det kan også blive en rigtig hyggelig tur ned sydpå sammen, fordi I skam også kan gætte lidt med. Måske kan den anden forælder heller ikke finde ud af disse gåder? Det kan være meget sjovt for børnene at lave sådanne goder sammen med ens forældre.

Skal du købe noget mere legetøj?

Legetøj til børn er en god måde hvorpå, du kan holde dem beskæftiget. Det er også meget vigtigt at købe noget legetøj, som er en smule alderssvarende og udfordrende for børnene. På den måde kan de virkelig blive intellektuelt stimuleret, samtidig med at de bliver hold beskæftiget.

Hvis du ikke umiddelbart har råd til at købe noget mere legetøj til dem, så kan du altid tage et kig på kviklån 3000. Med sådan et kviklån fra nettet kan du meget hurtigt få råd til noget nyt og lækkert legetøj til dine børn.

Hvis de for eksempel skal ud på en længere køretur, så kan du købe noget, som de kan benytte i bilen, imens de sidder bagi. På den måde kan de hurtigt holde sig beskæftiget ikke igennem længere tid. Og du og din partner kan få ro i et par timer imens i kører.