Har du brug for flere penge mellem hænderne som studerende, kan det være en god ide at få dig et studiejob. Men hvilket job skal du ansøge? Der er jo mange muligheder for studiejobs. Her får du vores bud på tre studiejobs, som du nemt kan ansøge allerede i dag.

 

Hvis du har brug for flere penge, kan du jo også sagtens få dig to eller flere studiejobs på samme tid, hvis du kan overskue det.

 

Skal du bruge en regnemaskine med strimmel eller en videnskabelig lommeregner, kan du med fordel købe dem online og spare penge.

Bartender

Et job som du nemt kan ansøge som studerende er bartender. Der er mange unge mennesker, der vælger at have et job som bartender ved siden af studiet, da timerne som udgangspunkt ligger om aftenen og i weekenderne, hvor der ikke er skoletid.

 

Det kan dog være et relativt hårdt arbejde, da du tit skal være på arbejde til sent om natten, men hvis du ikke har noget imod det, kan det være et oplagt arbejde for dig at ansøge. Der er sikkert et par barer eller diskoteker i din by, som du kan ansøge hos med det samme.

Tjener

Vil du gerne arbejde i servicefaget, men har du ikke den store interesse i at arbejde til sent på natten, kan du også vælge at ansøge om jobbet som tjener. Det er også et rigtig udbredt studiejob, og mange studerende vælger at arbejde på cafe eller restaurant ved siden af studiet.

 

Der er sikkert også mange cafeer og restauranter i den by, du studerer i, hvor du kan vælge at ansøge om et job. Her kan du tit få rigtig mange timer, og det giver gode muligheder for at tjene gode penge ved siden af din SU.

Lagermedarbejder

Vil du gerne have en masse motion, mens du får penge for det, kan det også være en oplagt mulighed at ansøge om et studiejob som lagermedarbejder. Her kan du virkelig få rørt dig, og du skal ikke være bange for den store kundekontakt, da dit job primært består i at plukke og pakke varer på lageret.

 

Der er mange lagerbygninger rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for at ansøge om et job. Der er sikkert også en del i den by, du bor i. Så det er bare med at komme ud med dine ansøgninger.