Som bekendt fungerer mode i en cirkulær bevægelse. De ting, som går af mode kommer tilbage, og nye modefænomener opstår undervejs. Mode kommer og går og skifter over tiden, dette gælder både udseende, tøj, smykker, indretning og mange andre ting. De sidste par år har man set en trend hos kvinder i alle aldre, som hurtigt kan blive dyr, hvis man er en af de mange kvinder som dyrker den.  

Denne trend som bliver nævnt herover er at det er blevet meget moderne og populært at få lavet negle. Man får ikke bare ordnet sine egne negle, men is stedet for man lavet falske negle af forskellige materialer. Det materiale som lige nu er mest populært er gele. Gelenegle ligner hårdt plastik når det tørrer, og kan på den måde ligne en negl.  

Det er dog dyrt at få lavet denne type negle, så man kan spare en del penge ved at gøre det selv. Læs mere i denne korte hvis du vil vide mere om, hvordan man laver gelenegle. 

Lav selv gele negle startsæt 

Før du begynder at lave negle selv, så kræver det at du har det rigtige udstyr. Man kan nemlig ikke bare lave negle med ting man lige har liggende. I stedet kan man skaffe sig et lav selv gele negle startsæt, hvor du får alle de remedier du skal bruge for at lave de flotteste negle af gele.  

Et sådan lav selv gele negle startsæt koster gerne i omegnen af 1000 kroner, hvilket umiddelbart kan lyde dyrt. Man skal dog tænke på, at det af få lavet gelenegle hos en negleteknikker godt kan koste op imod 500 kroner. Man skal altså ikke lave negle på sig selv ret mange gange, før man har tjent de 1000 kroner ind igen. Det er dog ikke sikkert, at du første gang vil få samme resultat som man får hos en negleteknikker. Derfor får du herunder et par råd til hvordan du får det pæneste resultat første gang du laver dine egne negle med et lav selv gele negle startsæt.  

Sådan laver du selv de bedste gelenegle  

Som før nævnt, så kan det være svært at give sig i kast med at lave negle på egen hånd, men som det er med de fleste ting i livet, så gør øvelse mester. Man skal altså ikke give op, bare fordi at første resultat ikke bliver lige så pænt, som man kunne håbe. I stedet skal man få lidt blod på tanden og bestræbe sig på at gøre det bedre næste gang.  

Man kan med fordel gøre lidt research på forskellige teknikker, så man ved hvad man skal gøre når man giver sig i kast med geleneglene. På den måde slipper man på at spilde materialer og negle ting på mislykkede forsøg, og man slipper for at blive frustreret når det muligvis ikke lykkedes første gang. Derudover kan man også med fordel finde en masse gode guides på YouTube, som viser dig trin for trin hvordan du får de bedste resultater. I sidste ende handler det bare om at være kreativ!