sexlegetøj mænd

Ikke umiddelbart to ord, der bruges sammen, men alligevel giver det fantastik mening, når man tænker over det et øjeblik. På den ene side er vi herhjemme mere interesserede i miljø og klima end nogensinde før, vi vil alle gerne gøre en forskel. Ofte er det ved at leve et mere bæredygtigt liv gennem genbrug, affaldssortering og omtanke i forbindelse med energi og CO2 udslip. På den anden side er vi mere åbne og frigjorte i forhold til sex og samliv, hvilket betyder, at der sælges store mængder frækt legetøj til voksne – men det er alt andet en godt for miljøet. Kan de to ting overhovedet forenes?

Sex og miljø – hvad siger fremtiden?

Overordnet set er sexlegetøj en belastning for miljøet. Det er fremstillet af plastikmaterialer og bruger store mængder batterier – men betyder det så, at vi skal stoppe med at købe de små sjove hjælpemidler til hyggestunderne under dynen? Nej!

Faktisk er det sådan, at rigtig mange fabrikanter allerede er opmærksomme på problematikken og derfor arbejder målrettet på at finde mere miljøvenlige og bæredygtige løsninger til deres kunder. I første omgang er det ikke selve produkterne, der bliver gentænkt, fordi det er en længere proces. Det er andre tiltag i form af at gøre produktionen mere miljøvenlig, at donere penge til klimaorganisationer og lignende. Bag kulisserne arbejdes der dog stadig flere steder på at komme frem til designs og produkter, som er bedre for dig og for miljøet.

Miljøvenligt sexlegetøj tager verden med storm

Betyder det så, at du bare skal købe løs af det legetøj, som er på markedet? I dag findes der et kæmpe udvalg af både sexlegetøj til mænd og kvinder, men ikke ret meget af det er endnu miljøvenligt. Det betyder dig ikke at der slet ikke er bæredygtige alternativer på markedet. Faktisk findes der en bionedbrydelig dildo på markedet, der har taget hele verden med stor i den grad, at firmaet indenfor ganske kort tid måtte melde alt udsolgt og starte produktionen af et nyt parti for at mætte det hungrende marked.

Dildoer er et ret universelt redskab, der kan bruges både som sexlegetøj til par men i høj grad også til både mænd og kvinder, hvorfor det var et oplagt sted at starte. Det betyder, at der er flere alternativer på vej, der kan komme til at revolutionere markedet for sexlejetøj og gøre det både sundt for dig og for miljøet at tilbringe tid mellem dynerne.

Hvad skal du vælge?

Der er et kæmpe udvalg af forskelligt sexlegetøj til par og singler på markedet, så det kan være rigtig svært at vælge. Du kan tage dig tid til at kigge på de forskellige modeller, men du kan også i stedet vælge at kigge på nogle af de forskellige sider, der anmelder og fortæller om produkterne, så du hurtigere kan finde ud af, hvilke ting, der er interessante for dig.

Heldigvis er de fleste forhandlere dygtige til at levere diskret, så du i fred og ro kan modtage dit nye legetøj – uden skæve blikke fra naboen og postbuddet.