Deep throating vil sige, at du under et blowjob lader pikken forsvinde helt ned i din hals, eller i hvert fald så langt du kan. En svær kunst, som ikke nødvendigvis giver den store gevinst.

Derfor er den øvelse sandsynligvis langt mere omtalt, end det er udbredt i praksis. Men alligevel: For nogle er det vildt ophidsende at kunne at tage sin partners pik helt ind i munden og nærmest lade sig kvæle i den. Blandt pikkenes ejermænd er der delte meninger, om deep throating føles fedt eller ej, men de fleste synes i hvert fald, at synet er frækt.

 

Problemer

Og det er jo også en del af oplevelsen. Problemet med deep throating er desværre, at langt de fleste udøvere får lyst til at kaste op undervejs. Faktisk kan du nemt risikere at brække dig i større eller mindre grad de første mange gange. Det skyldes en praktisk gylpereaktion, som naturen har givet os for at holde fremmedlegemer væk fra halsen.

Du kan træne dig til ikke at føle reaktionen, men det kræver øvelse. Til træning kan det være smart at begynde med noget andet end en pik, for eksempel en lille, blød silikonedildo, fordi du så kan kontrollere processen selv.

 

Slappe af i halsen

Når du går i gang, handler det om at slappe af og give plads. Først og fremmest skal hovedet drejes en smule bagover, så der opstår en lige linje gennem munden og ned i halsen.

Dernæst skal tungen så langt frem i munden som muligt for at give plads, gerne helt ud over læberne. Så skal tingesten ind, langsomt og blødt. I starten er det fint blot at holde den lige på “kvalmepunktet” og forsøge at undertrykke den ubehagelige fornemmelse ved at slappe af.

Allerede på dette stadie vil mange skulle øve sig igen og igen, før det lykkes. Og du vil ret sikkert opleve nogle virkelig sure opstød. Når du er nogenlunde fortrolig med gylperefleksen, kan du i dine øvelser føre dildoen længere og længere ind.

 

Tager jeg skade?

Legen kan være ret hård ved halsen, og det er ikke ualmindeligt at føle sig øm eller være hæs i flere dage efter. Husk også, at hvis pikken kommer langt ned i halsen, vil luftvejene blive blokeret, og man vil ikke kunne trække vejret.

Derfor skal man jævnligt trække pikken så langt tilbage, at det er muligt at få luft gennem næseborene.

Forresten: Kendere vil vide, at det var netop den kunst, som gjorde pornoskuespillerinden Linde Lovelace berømt i 1972. Og ja, det var selvfølgelig i filmen “Deep Throat”.